Τα βασικά χρώματα και prints για την φθινοπωρινή και χειμερινή σεζόν...

Πέρα από το στυλ ντυσίματος, μεγάλη σημασία έχουν και τα μοτίβα – αποχρώσεις των ρούχων που θα είναι στη μόδα τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021.

 

Καρό και houndstooth: Και τα δυο αυτά prints είναι χαρακτηριστικά για την εποχή. Άλλωστε τα συναντάμε συχνά να διακοσμούν μάλλινα ρούχα. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να λείπουν από τη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις στη μόδα.

Λεπτές ρίγες: Γυναικεία κοστούμια, αλλά και φαρδιά παντελόνια με λεπτές κάθετες γραμμές θα αποτελέσουν φέτος κορυφαίο trend.

Animal print: Δίνοντας έμφαση στα ζεμπρέ και τα λεοπάρ οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας διατήρησαν αυτό το print και φέτος στην κορυφή.

Patchwork: Η τάση των μπαλωμάτων από διαφορετικά υφάσματα θα είναι και αυτή τη σεζόν must. Θα την δούμε να κοσμεί όλων των ειδών τα ρούχα, αλλά και τα πανωφόρια.

Φλοράλ σχέδια: Με μικρά και κομψά λουλούδια ή μεγαλύτερα σε μέγεθος, τα floral prints θα φορεθούν και αυτή την περίοδο. Εξίσου τάση θα είναι βέβαια και τα vintage μοτίβα τους, καθώς και τα Fleur De Lys.

Χρυσό – Ασημί: Τα δυο λαμπερά αυτά χρώματα είναι ιδανικά για τις επίσημες ή βραδινές μας εμφανίσεις. Είτε πρόκειται για ένα απλό ύφασμα ή για παγιέτες και γκλίτερ, το αποτέλεσμα είναι εξίσου glamorous.

Nude αποχρώσεις: Με χρώματα όπως το κρεμ και το χρώμα του αμυγδάλου, αλλά και τα ελαφρώς μπεζ ή ανοιχτά καφέ, τα ρούχα της σεζόν θα είναι ουδέτερα και κομψά.

Μαύρο: Δεν γινόταν να λείπει από την λίστα με τις κορυφαίες τάσεις το all time classic αυτό χρώμα. Είναι διαχρονικό και πολύ αγαπημένο ιδιαίτερα κατά την φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο.