ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΑΛΛΑΓΗ

- Όροι και διαδικασία αντικατάστασης:

Η εταιρία μας αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη όσον αφορά την ενδεχόμενη τοποθέτηση ελαττωματικού προϊόντος στην παραγγελία σας και γι αυτό προχωρά στην αντικατάσταση του εφόσον η ενημέρωση από εσάς γίνει το αργότερο εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου, το ρούχο έχει την ετικέτα του καταστήματος μας και την αρχική του συσκευασία. Εφόσον ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις ακολουθείτε την εξής διαδικασία:

 • Το φωτογραφίζετε ώστε να φαίνετε ξεκάθαρα το ελαττωματικό του σημείο και αποστέλλετε την φωτογραφία με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook.
 • Εφόσον η φωτογραφία αποδεικνύει πως ισχύουν οι προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας για να οριστικοποιήσουμε την αντικατάσταση του.
 • Σας αποστέλλουμε ένα νέο προϊόν χωρίς έξοδα αποστολής και με χρόνο παράδοσης 2-6 εργάσιμες μέρες για Ελλάδα. Παραδίδετε το ελαττωματικό προϊόν στην μεταφορική την στιγμή που θα σας δοθεί το νέο πακέτο.

- Όροι και διαδικασία αλλαγής:

Είναι διαδικασία που αφορά αλλαγή μεγέθους. Το αίτημα σας μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον η ενημέρωση αλλαγής γίνει από εσάς το αργότερο εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου, το ρούχο βρίσκετε στην αρχική του κατάσταση χωρίς να έχει υποστεί φθορές, δεν έχει αφαιρεθεί η ετικέτα με την επωνυμία και υπάρχει η αρχική του συσκευασία. Εφόσον ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις ακολουθείτε την εξής διαδικασία:

 • Επικοινωνείτε μαζί μας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους ενημερώνοντας μας για το αίτημα της αλλαγής:
 1. τηλεφωνικά στις μέρες και ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου (Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00 – 14:00 και Σάββατο 09:00-14.30)
 2. συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και
 3. αποστέλλοντας μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook.
 • Η αλλαγή μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε άλλο ρούχο δικής σας επιλογής, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας .
 • Η πρώτη αλλαγή δεν εμπεριέχει έξοδα αποστολής ωστόσο σε περίπτωση που επιλέξετε κάτι ακριβότερο χρεώνεστε την υπηρεσία της αντικαταβολής 3€. Κάθε επόμενη αλλαγή θα επιβαρύνει εσάς και το κόστος ανέρχεται στα 5,00 ευρώ.
 • Εφόσον το νέο προϊόν είναι χαμηλότερης αξίας το ποσό της διαφοράς θα πιστωθεί στο όνομα σας και θα αφαιρεθεί από μελλοντική παραγγελία. Αν το νέο προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας η διαφορά θα πληρωθεί στην μεταφορική με την παράδοση του νέου πακέτου.
 • Η αλλαγή γίνεται σε διάστημα 2-6 εργάσιμων ημερών για Ελλάδα . Η μεταφορική θα σας παραδώσει το πακέτο της αλλαγής και θα παραλάβει το αρχικό σας.