zen boutique

Ελάτε να ανακαλύψουμε, λοιπόν, τι προτείνουν οι διάσημοι σχεδιαστές για τη μόδα της σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021.

Με βάση τις προτάσεις που παρουσίασαν οι κορυφαίοι οίκοι μόδας, κάποια trends έχουν ρετρό επιρροή, αλλά υπάρχουν κι εκείνα με πιο μοντέρνα οπτική.

Αν και οι περισσότερες τάσεις είναι κλασσικές και εύκολα υιοθετούνται, δεν λείπουν και οι πιο extreme επιλογές.

Ποιες είναι λοιπόν οι νέες τάσεις της σεζόν;

  • Οι τάσεις των ’60s και ’70s συνεχίζουν και αυτή τη περίοδο..

Η μόδα της δεκαετίας του ’70 συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν να αποτελεί έμπνευση για τους διάσημους σχεδιαστές μόδας.
Επομένως, τα παντελόνια καμπάνα θα φορεθούν πολύ και φέτος. Μάλιστα σε συνδυασμό με τα ζιβάγκο και τα πλεκτά γιλέκο μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά ντυσίματα με αυτή τη vintage και κομψή πινελιά

  • Τα κομψά φορέματα των ’40s θα φορεθούν πολύ...

Μια ακόμη ρετρό επιρροή για τους λάτρεις της μόδας είναι αυτή της δεκαετίας του ’40.
Πιο συγκεκριμένα, η τάση επηρεάζει περισσότερο τα φορέματα. Γι’ αυτό τα κομψά, συνήθως μίντι θηλυκά σχέδια που στενεύουν στη μέση και δεν είναι καθόλου αποκαλυπτικά θα αποτελέσουν φέτος κορυφαία επιλογή.
Πρόκειται για casual, αλλά και πιο επίσημα κομμάτια διακοσμημένα με φουσκωτά μανίκια, γιακά, αλλά και ρετρό prints.

  • Τα ρούχα με βικτοριανά ντεκολτέ θα είναι και πάλι τάση...

Φορέματα, αλλά και μπλούζες διακοσμημένες με τους χαρακτηριστικούς τετράγωνους γιακάδες, τα βολάν, αλλά και την ψηλή λαιμόκοψη θα είναι must για τη σεζόν. Πρόκειται για σχέδια που χαρίζουν μια επιπλέον κάλυψη στο σημείο του λαιμού.
Εξίσου βικτοριανό είναι όμως και το στυλ των ρούχων με κορδέλα στο λαιμό. Δεμένη σε φιόγκο συνήθως, χαρίζει ένα κομψό και παιχνιδιάρικο ύφος στο ντύσιμο μας.

  • Η μόδα ιππασίας θα κυριαρχήσει το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα...

Ένα ακόμη κομψό και ιδιαίτερο στυλ που προτείνουν οι διάσημοι σχεδιαστές είναι αυτό της ιππασίας.
Σακάκια με βερμούδα, παντελόνια ιππασίας και ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία για να υιοθετήσετε αυτή την τάση.
Πολλοί οίκοι συνδύασαν το εν λόγω fashion trend και με την βικτοριανή εποχή, προσθέτοντας στα σύνολα τους πουκάμισα με ψηλή λαιμόκοψη, διακοσμημένα με βολάν ή κορδέλες.

  • Τα φουσκωτά μανίκια παραμένουν στη μόδα...

Μια από τις κορυφαίες τάσεις που θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών μας είναι και τα φουσκωτά μανίκια.
Διακοσμώντας μπλούζες, πουκάμισα ή φορέματα, τα μανίκια με όγκο θα δώσουν και πάλι ένα ενδιαφέρον στυλ στο ντύσιμο μας.

  • Ρούχα διακοσμημένα με βολάν, τούλι, φουρό, φτερά και κρόσσια...

Μια απλή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει ένα ρούχο πολύ διαφορετικό και ενδιαφέρον. Αυτό ακριβώς μπορούν να κάνουν και τα διακοσμητικά στοιχεία όπως το βολάν, τα φτερά και τα κρόσσια.

  • Κοστούμια φαρδιά, με φούστα ή δερμάτινα

Το γυναικείο κοστούμι αποτελεί ένα κομψό, στυλάτο και ιδανικό για το γραφείο και όχι μόνο ρούχο.
Φέτος λοιπόν την τιμητική τους θα έχουν τα slouchy σετ με φαρδύ παντελόνι και σακάκι. Αν όμως προτιμάτε κάτι πιο θηλυκό, δοκιμάστε τα κοστούμια με πλισέ φούστα που θυμίζουν επίσης την δεκαετία των ’70s.
Από εκεί και πέρα, θα φορεθούν εξίσου πολύ και τα δερμάτινα κοστούμια. Πρόκειται για μια ακόμη στυλάτη επιλογή για τις βραδινές εξόδους μας το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα.

  • Δερμάτινα φορέματα σε διάφορες αποχρώσεις...

Εκτός από τα δερμάτινα γυναικεία κοστούμια, την τιμητική τους έχουν και τα φορέματα από δέρμα.
Στο κλασσικό μαύρο, καφέ ή μπορντό χρώμα, αλλά και σε πιο έντονες αποχρώσεις, τα δερμάτινα φορέματα θα φορεθούν πολύ αυτή την περίοδο του χρόνου.

  • Τα κοντά και φαρδιά φορέματα θα είναι ακόμη μια τάση για τη σεζόν...

Αν πάλι προτιμάτε τα κοντά φορέματα, φέτος θα φορεθούν αυτά που έχουν φαρδιά γραμμή. Πρόκειται για κομψά φουστάνια με μακριά μανίκια, ιδανικά για τις κρύες μέρες της σεζόν.