zen boutique
Είναι αρκετά εύκολο για την κάθε μία μας να χαθεί ανάμεσα στις τάσεις, τις νέες συλλογές αλλά και προτάσεις των brands.Τι θα κυριαρχίσει τους επόμενους μήνες; Ποια είναι τα must-haves της φετινής φθινοπωρινής σεζόν; Τι αγορές πρέπει να κάνουμε για να είμαστε επίκαιρες; Όλα αυτά τα ερωτήματα και ακόμα περισσότερα κυριαρχούν αυτή την περίοδο στο μυαλό μας και φυσικά μας μπερδεύουν. Για αυτό είναι σημαντικό να κοιτάμε τόσο τις πασαρέλες όσο και το street style, για να ξεχωρίζουμε τις τάσεις και όσα πρόκειται να επικρατήσουν τους επόμενους μήνες. Εμείς σήμερα, ωστόσο, θα εστιάσουμε στις αποχρώσεις και πιο συγκεκριμένα αυτές, που θα συναντάς σε κάθε εμφάνιση, street style και συλλογή τους επόμενους μήνες.
Indigo'' Μπλε

Το μπλε μπορεί να το έχουμε συνδυάσει με το ελληνικό καλοκαίρι και τα γραφικά νησιά μας, ωστόσο, οι σχεδιαστές των μεγαλύτερων οίκων, όπως Tod’s, Salvatore Ferragamo, Schiaparelli, επέλεξαν τη βαθιά indigo απόχρωση του για να δημιουργήσουν τα επόμενα φθινοπωρινά σύνολα τους. Ντένιμ κομμάτια, puffer jackets, office style φορέματα και αξεσουάρ στην εν λόγω αριστοκρατική εμφάνιση θα αναβαθμίσουν σίγουρα το στιλ των επόμενων μηνών σου. Ένα ενδιαφέρον plus είναι πως το εν λόγω χρώμα βοηθάει και στη συγκέντωση.

''Army'' Πράσινο

Στις φθινοπωρινές συλλογές των Versace, Balmain, Sportmax, Jacquemus και Pradaξεχώρισαν τα βασικά κομμάτια της fall γκαρνταρόμπας στην απόχρωση του στρατιωτικού πράσινου, δηλαδή του χακί. Μποτάκια με τρακετρωτό πάτο, πανωφόρια, ολόσωμες φόρμες και blazers απέκτησαν έναν επιβλητικό χαρακτήρα χάρη στην εν λόγω cool απόχρωση.

''Clay'' Πορτοκαλι

Την ψήφο εμπιστοσύνης τους έδωσαν στο σκούρο πορτοκαλί σχεδόν κεραμιδί οι Zimmermann, Victor Glemaud, Acne Studios, Ulla Johnson, Nanushka και Tory Burch. Πλεκτά φορέματα, δερμάτινες μπότες και τσάντες, γυαλιά ηλίου και φουλάρια στην απόχρωση αυτή του πορτοκαλί αποτελούν εγγύηση για το πιο πετυχημένο φθινοπωρινό look.

''Hot'' Κόκκινο

Το κόκκινο είναι ένα έντονο χρώμα με μαξιμαλιστικό χαρακτήρα, ωστόσο, μπορεί η κάθε μία να το εντάξει ακόμα και στα πιο casual looks σύμφωνα με τις προτάσεις των Antonio Marras, Adam Lippes, Saint Laurent, Gucci, Coach και Tory Burch. Ένα φουλάρι, ένα jacket, ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή μυτερες γόβες και μία τσάντα σε έντονη κόκκινη απόχρωση θα σε βοηθήσει να υιοθετήσεις την τάση.